Doi falsificatori de carduri, urmariti international, au fost prinsi in judetul Bacau


Doi cetățeni români de 22 și 27 de ani, urmăriți internațional la solicitarea autorităților germane și ungare, au fost depistați ieri în județul Bacău în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de investigații criminale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău l-au depistat la data de 07.05.2012 pe Marian M., de 27 de ani, din Onești, posesor de mandat european de arestare emis de autorităţile germane pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la falsificare de carduri bancare.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare în vederea declanșării procedurii de predare către autoritățile germane.

Un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Răcăciuni, urmărit internațional la solicitarea autorităților ungare, a fost depistat la data de 07.05.2012, de polițiștii de investigații criminale din Bacău.

Florin B. se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis pe numele acestuia ordonanţa de reţinere şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare în vederea declanșării procedurii de predare către autoritățile ungare.

De la începutul anului și până în prezent polițiștii din județul Bacău au depistat 38 de persoane urmărite internațional, din care 26 la solicitarea autorităților române și 12 la solicitarea autorităților din alete state.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDescinderi in locuintele unor suspecti din Bacau
Articolul urmatorClaudiu Serban va fi noul prefect al Bacaului

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.