Doi copii au fost salvati in ultimul moment de pompieri, dupa ce gheata pe care se jucau s-a rupt: „Facem apel către toţi părinții și cadrele didactice să le explice celor mici că întinderile înghețate de apă nu sunt un loc de joacă”


O tragedie fara margini a fost oprita astazi de pompierii bacauani care au reusit sa intervina ,la timp ,sa salveze doi minori. Vineri, in zona strazii Vadu Bistritei, doi minori au ajuns in apa dupa ce gheata pe care se jucau s-a rupt. Acestia se jucau pe lacul inghetat. Rapiditatea pompierilor a facut ca cei doi sa fie salvati in ultimul moment:

Astăzi, viața a doi copii putea să se sfârșească în mod tragic, când joaca lor inocentă pe gheața formată pe râul Bistrița, s-a rupt sub greutatea acestora.Doar intervenția rapidă și promptă a pompierilor militari băcăuani și a echipajului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău i-a smuls pe cei doi minori din ghearele morții.Facem apel către toţi părinții și cadrele didactice să le explice celor mici că întinderile înghețate de apă nu sunt un loc de joacă, că sunt periculoase, iar astfel de evenimente se pot întâmpla oricând și oricui. Totodată, facem apel și către toţi cei care sunt martori la joaca celor mici în asemenea locuri să le atraga atenția despre pericol și să anunțe autoritățile.Sperăm ca cei doi copii să se întoarcă cât mai repede sănătoși acasă.” au transmis pompierii de la ISUJ Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.