Doi batrani au murit in urma unui incendiu


Vineri, 22 februarie, la ora 09.35, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat telefonic, de către reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, despre faptul că în comuna Tătărăşti, sat Ungureni, au fost găsite decedate, în urma unui incendiu, două persoane. Evenimentul nu a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
La locul evenimentului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, formată dintr-un ofiţer şi 2 subofiţeri, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
La faţa locului s-a constatat că cele două victime (numitul B. I., 85 de ani și numita B. I, 77 de ani), au decedat în urma intoxicării cu fum. Incendiul a fost găsit lichidat și s-a manifestat în camera în care au fost găsite cele două victime, la materiale textile.
Cele două victime nu locuiau împreună cu alte persoane, nu erau cunoscute cu dizabilităţi locomotorii şi nu se aflau în evidența Serviciului de Asistență Socială al Primăriei comunei Tătărăști.

În urma cercetărilor efectuate la locul producerii evenimentului s-a constatat faptul că incendiul s-a produs, cel mai probabil, ca urmare a efectului termic al curentului electric la un conductor defect sau neizolat corespunzător (calorifer electric).

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.