Doi bacauani au inselat un scotian cu peste 15.000 de lire. Vezi cum au facut acest lucru!

0

Doi băcăuani sunt cercetaţi de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, după ce au determinat un cetăţean scoţian să le ofere mai multe sume de bani.

           La data de 20 februarie a.c., la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, s-a prezentat un cetăţean scoţian care a reclamat că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, comisă de către o persoană de sex feminin, de 30 de ani, din Bacău şi soţul acesteia.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 53 de ani, în cursul lunii iulie 2013, a cunoscut-o pe femeia de 30 de ani pe un site gen video-chat, cu care ulterior a comunicat mai mult timp şi s-a întalnit pe teritoriul României.

În această perioadă, femeia a afirmat că este în divorţ cu soţul ei, că îşi doreşte o relaţie cu cetăţeanul scoţian şi nu exclude o eventuală căsătorie cu acesta.

În baza acestei relaţii, sub diferite pretexte, femeia a solicitat şi a obţinut de la cetăţeanul scoţian mai multe sume de bani, în total aproximativ 15000 de lire sterline.

Tot din verificări, poliţiştii au constatat că la data de 17 ianuarie a.c., bărbatul a întocmit un act testamentar, prin care lăsa femeii, ca moştenire, imobilul său, autoturismul proprietate personală şi un cont de 20000 de lire sterline.

Această situaţie a durat până la începutul lunii februarie a.c., când cetăţeanul scoţian a aflat că femeia este căsătorită şi că de fapt, a trimis mai multe sume de bani pe numele soţului ei, despre care el ştia că este fratele femeii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune față de femeia de 30 de ani și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la înşelăciune, față de soțul acesteia.

 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.