DOCUMENT: Judetul Bacau primeste aproximativ 300 milioane de euro prin Programul National de Investitii Anghel Saligny


Judetul Bacau a primit de la Guvernul Romaniei, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, 1.4 miliarde lei ( ~300 milioane de euro). Banii vor merge spre proiecte de apa, retele de canalizare, gaze si reabilitare infrastructura rutiera:

Vor primi finanțare cele 93 de localități din județ, inclusiv Municipiul Bacău. Este o mare realizare faptul că, absolut toate UAT-urile, au cel puțin câte un proiect care va fi susținut de Guvern. În perioada 2018-2019, când eram la conducerea Instituției Prefectului, la nivelul județului, erau 200 de șantiere deschise, pe care se executau lucrări.

Îmi doresc ca toate aceste 124 de proiecte, aprobate astăzi de MDLPA pentru județul Bacău, să se materializeze în tot atâtea șantiere pe care să se lucreze în ritm susținut pentru dezvoltarea comunităților. Sumele alocate trebuie să se regăsească în investiții derulate pentru realizarea infrastructurii rutiere și de apă & canalizare, așa cum au fost aprobate.” a anuntat preseditenel CJ Bacau, Valentin Ivancea

bani-bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.