DNA investigheaza asfaltarile facute in Municipiul Bacau, pe fonduri europene. ADR : Pana in acest moment, nu s-au efectuat decontarile

2

DNA Bacau a solicitat, in ultimele zile, documente referitoare la asfaltarile facute pe fonduri europene – in cadrul proiectului SMT – sistemul de management al traficului. Potrivit ziaruldebacau.ro, ancheta vizează modul în care Primăria a folosit banii europeni pentru asfaltarea străzii Mioriței, deși în proiectul prin care s-au obținut fondurile nu era prevăzută această operațiune.

In cadrul proiectului se puteau asfalta doar intersectii, insa administratia impreuna cu dirigintele/proiectantul au schimbat solutia si au asfaltat mai multe strazi, modificand stratul de asfalt de la 10 cm la 4 cm. Este vorba de strazile Mioritei, Republiciii si Alexandru cel Bun.

Potrivit ADR Nord – Est, pana la aceasta ora nu s-au facut decontarile pentru strazile in cauza, desi cererile au fost depuse din luna noiembrie:

AM POR va lua decizia finala privind autorizarea platii. Pana in acest moment, nu s-au efectuat decontarile pentru asfaltarile facute pe strazile care fac parte din proiectul mai sus mentionat.” se arata intr-un raspuns oficial – transmis de ADR Nord Est pentru Bacau.net


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.