DNA efectuează percheziții în județul Bacău în dosarul primarului Sorin Oprescu

0

Potrivit unui comunicat dat publicității de Direcția Națională Anticorupție, în această dimineață sunt efectuate mai multe percheziții în București și în județele Bacău, Călărași și Ilfov, în dosarul de corupție în care DNA l-a reținut pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Procurorii derulează percheziții în 13 locații, din care 3 sunt instituții publice, restul fiind sediile unor societăți comerciale, respectiv domiciliile unor persoane fizice.

Sorin Oprescu este urmărit de DNA într-un dosar vizând comiterea de infracțiuni de corupție asociate perioadei 2013-2015. Primarul este acuzat că percepea mită 10 la sută din valoarea unor contracte de lucrări publice încredințate unor firme de construcții.

La data de 05.09.2015, în baza unei înțelegeri prealabile cu conducătorul unei instituții publice din subordinea sa și o persoană de încredere a primarului, inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a primit de la primul suma de 25.000 euro din totalul de 60.000 euro pretinși de cei doi de la un număr de patru denunțători pentru edilul municipiului Bucureşti.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.