Disputa dintre primar si prefect continua. Subiectul ramane acelasi : licitatiile pentru spatiile comerciale de la Insula de Agrement

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Spatiile de la Insula de Agrement continua sa fie subiect de disputa intre primar si prefect.

Prefectul Miroseanu spune ca licitatiile pentru spatiile comerciale de la insula trebuie reluate intrucat nu au fost facute conform legii :

„Procedurile de organizare a licitațiilor pentru închirierea unor spații comerciale la Insula de Agrement vor trebui reluate, în conformitate cu prevederile legale. De altfel, i-am atras atenția primarului Cosmin Necula să intre rapid în legalitate.

În ceea ce privește garanțiile depuse de agenții economici care s-au înscris la licitații, îi atrag atenția primarului Necula să găsească urgent soluții pentru ca aceste sume să nu rămână blocate în conturile primăriei. Agenții economici nu au nicio vină, pentru că primarul Cosmin Necula nu cunoaște legea și nu trebuie să deconteze aceste nereguli.” a spus prefectul Miroseanu

In replica, primarul Necula il acuza pe prefect ca urmeaza niste ordine de partid si vrea sa blocheze licitatiile de la insula :

„Domnul prefect de Bacău și candidat PNL la primărie, urmând fără discernământ ordinele primite la partid, vrea să blocheze procedura de licitație publică pentru închirierea teraselor de la Insula de Agrement. Domnule prefect, dacă tot v-a obligat deputatul Palăr să candidați, încercați, cel puțin, să respectați legea și părăsiți urgent funcția publică în care vă aflați!

Nu folosiți rolul de reprezentant al guvernului pentru a aduce deservicii comunității noastre, blocând licitațiile primăriei, licitații care vor oferi operatorilor economici o gură de aer iar publicului o locație agreabilă pentru timpul liber. Nu vă transformați într-o cucuvea administrativă care se apucă de cobit atunci când marele constructor de clinici private, domnul Palăr, simte că-i fuge pământul de sub picioare.

Să spui minciuni, domnule prefect, este simplu, dar să răspunzi conform legii unor solicitări este mai greu! Îmi cer scuze dacă am deranjat vreun ,,constructor penelist” căruia dvs. sau dl. Palăr poate i-ați promis diverse spații și pe Insulă! Sau poate chiar dl. Palăr se gândește să-și diversifice obiectul de activitate și să vândă și mici cu bere nu doar să livreze gogoși în Parlament!” a spus Cosmin Necula

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here