Directorul Moncler: „Ne dorim ca unitatea noastră din Bacău să fie una dintre fabricile de îmbrăcăminte cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Europa”

Producătorul italian de îmbrăcăminte Moncler va continua investițiile în România, urmând să facă angajări la fabrica pe care o deține la Bacău, unde va majora capacitatea de producție. Directorul general al Moncler, Remo Ruffini, a vorbit într-un interviu pentru Capital despre planurile pentru anul viitor, precizând că obiectivul companiei este de a face din România un centru internațional de producție și dezvoltare pentru Moncler.

Brandul italian de modă de lux Moncler, unde preţul unei geci depăşeşte 1.000 de euro, are o fabrică cu 900 de salariaţi în România, la Bacău, care realizează aproximativ 20% din producţia globală.

”Moncler va continua să investească în dezvoltarea fabricii de la Bacău, cu scopul de a-şi consolida prezenţa în România”, a declarat omul de afaceri Remo Ruffini, pentru Capital, întrebat care sunt planurile Moncler în România în 2019.

Fabrica din Bacău are o capacitate medie anuală de producţie de aproximativ 200.000 de articole şi este singura unitate de producţie din afara Italiei deţinută de Moncler.

”Le oferim angajaţilor noştri un spectru larg de beneficii, care vizează asigurarea bunăstării acestora, cum ar fi investigaţiile medicale periodice, transportul către şi dinspre fabrică, oportunităţi de instruire şi dezvoltare şi multe altele. Organizăm cursuri de specialitate pentru angajaţii noştri cu traineri aduşi tocmai din Milano. În plus, oferim oportunităţi pentru generaţia următoare, deoarece am început deja să primim stagiari de la liceele locale”, a precizat el.

”Ne dorim ca unitatea noastră din Bacău să fie una dintre fabricile de îmbrăcăminte cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Europa”, precizează Ruffini.

În România, vrea să creeze un centru industrial şi tehnologic de cercetare-dezvoltare pentru jachetele cu puf şi să realizeze o integrare pe verticală pentru o parte din producţia sa.

Citeste integral pe Capital.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here