Directorul editorial de la Ziarul Financiar il ataca pe Stavarache

4

Cristian Hostiuc, director editorial la Ziarul Financiar a publicat duminica un articol intitulat „Sunteţi vinovaţi! De cum arată oraşul vostru, de primarul vostru şi de ţara voastră! Sunteţi vinovaţi că soarta vă este decisă de un litru de ulei. Voi, toţi cei care nu mergeţi la vot!”. In articol, ziaristul ii ataca dur, atat pe primarii PDL  cat si pe cei de la  USL. Hostiuc le reproseaza faptul ca nu au adus investitori si nu au dezvoltat economia oraselor.

Ziaristul nu-l iarta nici pe Romeo Stavarache, actualul primar al orasului Bacau, pe care-l ataca dur :

„Romeo Stavarache, primarul PNL al Bacăului de opt ani, probabil că va cere un nou mandat. Iar Bacăul este cenuşiu, crăpat, fără investitori, o zonă economică care trăieşte din supermarketuri şi din dealerii auto. Şi este un primar liberal. Ar fi trebuit ca toată zona aia să duduie de activitate economică.”

Cum comentati ?

 

4 COMENTARII

  1. oameni buni…sunt articole politice cu directii precise!nu va lasati influentati de unu’ sau altu’..eu unul VOTEZ ROMEO STAVARACHE pentru ca nu imi e rusine nici unde sa spun k sunt bacauan..abia astept urmatoarele proiecte ce vor intra in derulare..sanatate la toti!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.