Din 206 soferi prinsi cu viteza in weekend, 69 au ramas fara permis. Politistii bacauani au aplicat 350 de amenzi si au constatat 10 infractiuni

0

Sâmbătă și duminică, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului județ.

În zilele de 30 și 31 iulie a.c., pe drumurile publice din judeţul Bacău, poliţiştii rutieri și cei de ordine publică au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulație.

Excesul de viteză a fost combătut de polițiști cu dispozitivele de măsurare a vitezei omologate, ocazie cu care 206 şoferi au fost depistaţi cu o viteză mai mare faţă de cea maxim admisă pe un anumit sector de drum, 69 dintre aceştia fiind nevoiţi să tragă pe dreapta întrucât au apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie, depăşind cu 50 km/h limita maxim admisă, fapt pentru care li s-au reţinut permisele de conducere. Pentru alte abateri de la normele rutiere, alți 17 conducători auto au rămas temporar fără permise de conducere, iar 8 fără certificate de înmatriculare.

          Nici șoferii băuți la volan nu au fost neglijați, aceştia fiind testaţi de polițiști cu etilotestul pentru a constata dacă au consumat băuturi alcoolice înainte de a se pune în mișcare pe drumurile publice, fiind reținute 4 permise de conducere. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 350 de sancţiuni contravenţionale și au constatat 10 infracțiuni.” se arata intr-un comunicat de presa transmis de IPJ Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.