Din 15 august, Aeroportul Bacau se inchide pentru o luna jumatate. Unde vor fi mutate zborurile

In perioada 15 august – 30 septembrie 2020, Aeroportul Bacau va fi inchis, din cauza modernizarii pistei. Aeroportul International „George Enescu” Bacau” implementeaza un proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafetelor de miscare aferente si a sistemului de balizaj, la cele mai exigente standarde aeroportuare internationale.

In conformitate cu Graficul de executie a lucrarilor, prezentat si asumat de Antreprenor, intre 15.08.2020 si 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi inchisa complet traficului aerian, urmand ca activitatea operationala sa se reia din data de 01.10.2020.

Proiectul de modernizare a pistei Aeroportului din Bacau este prevazut a se desfasura in patru etape. Pe perioada primelor doua etape, cat si a celei de-a patra, lucrarile vor avea loc sub trafic aerian. Astfel, zborurile nu vor fi afectate si vor avea loc conform orarului de iarna 2019 – 2020, respectiv de vara 2020. A treia etapa a proiectului prevede inchiderea operatiunilor aeriene pe o perioada de 47 de zile. Asadar, nu vor avea zboruri pe Aeroportul Bacau. Constructorul a hotarat ca aceasta perioada sa fie intre 15 august 2020 si 30 septembrie 2020.

In aceasta perioada, zborurile de la Bacau vor fi transferate pe Aeroportul din Suceava.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here