DGA Bacau implementeaza si desfasoara in judet campania „Tu poti face lumina”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

În perioada 01.10.2019 – 31.12.2019 Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bacău implementează și desfășoară la nivelul județului Bacău, conform ariei de competență, Campania națională anticorupție „Tu poți face lumină”, în vederea conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la cauzele și consecințele implicării în fapte de corupție.

Direcția Generală Anticorupție, instituția abilitată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului M.A.I., a constituit un element important în procesul de creare a unui climat de integritate instituțională.

Campania „Tu poți face lumină” este circumscrisă unei serii de activități specifice cu caracter preventiv destinat personalului M.A.I., dar și cetățenilor.

Această campanie are ca scop promovarea și dezvoltarea unui comportament integru în rândul personalului M.A.I. și al cetățenilor prin conștientizarea consecințelor faptelor de corupție și a modalității de semnalare a acestora, prin prisma atitudinii civice de normalitate ce trebuie adoptată.

Obiectivele campaniei ating aspecte referitoare la obligațiile care derivă din calitate de funcționar public, atitudinea în fața unor posibile fapte de corupție, conștientizarea cetățenilor despre necesitatea semnalării faptelor de corupție despre care iau cunoștință prin apelarea Call Center Anticorupție 0800 806 806.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here