VIDEO : Deszapezire pe Facebook , din Sascut


Primarul din Sascut , Cristian Bostan si-a creat un profil special de facebook , unde isi posteaza toate realizarile sale. Astazi , primarul a postat mai multe filmulete cu deszapezirea din Sascut. Lucratorilor de la deszapezire le sunt luate interviuri iar cameramanul merge pe masina de deszapezire de unde filmeaza cum se desfasoara actiunea.

Se pare ca primarul este conectat la tehnologie din plin si o foloseste in scop electoral. Cu toate astea am observat ca unele comentarii gen „faceti si nu va laudati” dispar de la posturile domnului Bostan. Se pare ca acesta doreste o imagine impecabila a paginii sale.

Tot mai multe personalitati locale apeleaza la Facebook pentru a se promova. Si Dragos Benea , presedintele Consiliului Judetean are un profil foarte activ. Acesta posteaza aproape zilnic poze si informatii cu actiunile sale.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

3 comentarii

  1. Primaru asta s-a cam imbogatit rau de cand e la conducere..sa mai lase vacantele exotice..masinile de lux..si postarile pe facebook..mai mult pt sascuteni decat pentru el..!! inteles dom` Bostan ?

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.