Despre pariurile sportive…

Toti stim tipologia persoanei ahtiate dupa sport, si mai mult decat atat, cu siguranta si cunoastem un numar de astfel de oameni. Acest domeniu este unul care atrage fani de diverse tipuri, de la cei care practica unul sau mai multe, la rang profesionist sau amator, la aceia care se multumesc cu urmarirea meciurilor / turneelor ori desfasurarea unor activitati sportive in mediu virtual, cum ar fi jocurile.

Dar poate tot la fel de mari sunt sansele ca mai toti sa stim acel prieten (sau mai multi, desigur) care se invarte in cercul pariurilor sportive, una dintre activitatile tip joc de noroc dezvoltate pe baza diferitelor sporturi, dar parca indeosebi pe fotbal, care pare sa fie nisa cea mai larga. Probabil ca in majoritatea timpului, vedem aceste persoane prin ochi nedumeriti, parca pare chiar ciudat… insa ce inseamna de fapt acestea? Poate daca ne interesam putin, vom intelege mai bine acest tip de „pasiune”.

Conceptul de baza este destul de simplu, ideea fiind sa poti prezice, cat mai corect cu putinta, rezultatele finale. Sau se mai poate de asemenea incerca o delimitare mai exacta, cum ar fi la ce interval de timp se vor inscrie goluri, sau de catre cine. Practic, se poate evolua pe langa orice anume ce ar putea fi ghicit. Mai exista si termenul de „cota” – acesta este un indice care serveste la a arata posibilul castig versus suma / sumele investite. Pariurile se pot efectua in locuri speciale ocupandu-se cu asa ceva, anume casele de pariuri, sau online, pe platforme precum https://www.admiral.ro/ro/sporturi. Ca orice alt joc care jongleaza cu norocul si banii, si aici este foarte important sa nu se puna la bataie mai mult decat cineva si-ar putea permite sa piarda – nu e, efectiv, un mod de a face bani, ar trebui sa fie mai mult o activitate de divertisment, care devine ceva mai interesanta cu posibilitatea de a iesi pe plus (sau nu). Factorul de risc este unul dintre lucrurile care atrag la acest tip de joc, insa nu trebuie sa ne pierdem ratiunea pentru el. Mai multe detalii se pot citi si aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Pariuri_sportive.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here