Descinderi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau

0
Procurorii Directiei Generale Anticoruptie ( DNA) , alaturi de mascati au efectuati miercuri, 24 octombrie 2012, descinderi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau. Ei au ridicat documente si au efectuat perchezitii, in vederea stabilirii vinovatiei unui politist din cadrul IPJ Bacau.

„Nu sunt in localitate, insa am aflat ca se fac perchezitii. Le-am spus celor de Bucuresti sa-si faca ancheta, chiar daca eu sunt plecat”, a declarat Vasile Oprisan, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, este vizat un ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bacau. Acesta le-a starnit interesul procurorilor, averea sa fiind mult prea mare pentru veniturile pe care le obtine. Politistul este suspectat ca a aderat la un grup infractional organizat.

 „S-au facut verificari la documentele unui lucrator. Nu s-a luat nicio masura fata de acesta. Actiunea a fost coordonata de DNA Bucuresti. Pâna acum nu am avut probleme cu el. Si-a facut treaba si nu am avut reclamatii”, a declarat cms. sef Vasile Oprisan, seful IPJ Bacau.

Potrivit declaratiei de avere, politistul detine 6 terenuri in Pancesti, Itesti, Letea Veche, Bacau si Ghimes, are 4 locuinte in Bacau, Letea Veche si Ghimes si un cont de 34 000 euro. El are si datorii de 100 000 euro. El a reusit toate astea dintr-un salar de 3000 de lei pe luna. Sotia sa castiga 2000 lei lunar.

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.