Descinderi la domiciliile unor suspecti de furturi din locuinte

0

Bunuri în valoare de 6000 de lei au fost recuperate şi 12 suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, în urma unor activităţi desfăşurate de poliţiştii băcăuani.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bacău împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Bacău, au descins în dimineaţa zilei de 22 mai a.c. în 14 locaţii din municipiul Bacău şi comunele Măgura, Luizi Călugăra şi Sarata la domiciliile unor suspecţi de furturi din locuinţe.

În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate, ridicate şi recuperate bunuri în valoare de 6000 lei. Totodată au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bacău 12 persoane în vederea cercetărilor.

Astfel în urma descinderii efectuate la domiciliul lui Iosif B., din comuna Măgura au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase din locuinţele a doi cetăţeni din comunele Luizi Călugăra şi Livezi.

De asemenea la locuinţa lui Dumitru A., din Bacău, poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea cercetării bunuri provenite din săvârşirea infracţiunii de furt din locuinţă în dauna părţii vătămate Ştefan N. din comuna Măgura.

În continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.