Deputatul PSD, Costel Dunava: „Sustin eficientizarea sedintelor de Consiliu Local si o mai coerenta gestionare a acestora de catre Executiv”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Presedinte executiv al organizatiei municipale a PSD Bacau, Costel Dunava, a facut astazi o declaratie prin care a prezentat punctul de vedere al consilierilor locali PSD si abordarea pe care o vor avea acestia in sedinta de CL ce are loc astazi.

Redam integral comunicatul :

„Fidela principiului de a activa si sustine, prin intermediul consilierilor sai locali, proiecte de interes pentru comunitatea bacauana, organizatia municipala Bacau a PSD face urmatoarele precizari:

1. Consilierii locali PSD propun si sustin, in cadrul sedintei de azi a Consiliului Local, modificarea ordinii de zi prin prioritizarea proiectelor de hotarare in sensul aprobarii cu celeritate a proiectelor de maxim interes pentru bacauani.

2. In acest sens, consilierii locali PSD vor sustine si aproba proiectele de hotarare care vizeaza:
– majorarea plafonului veniturilor cumulate pentru pensionarii care beneficiaza de tichete valorice semestrial;
– asigurarea resurselor financiare din bugetul local pentru sustinerea facilitatilor oferite la transportul in comun unor categorii defavorizate din Bacau;
– aprobarea concesionarilor directe de terenuri – cota indiviza pentru proprietarii de locuinte edificate, in zona Izvoare, de catre asociatia Habitat for Humanity;
– aprobarea organizarii evenimentului „Sarbatori de Iarna 2019”;
– aprobarea asocierilor derulate de Municipiul Bacau cu diferite organizatii si asociatii in vederea derularii de evenimente de interes public local.

3. Apreciem, in acest context, ca proiecte de hotarare care au facut deja obiectul unor dezbateri anterioare in CL si care, prin natura lor, pot conduce la discutii neprincipiale in plen isi au locul catre finalul ordinii de zi (organigrama Primariei, achizitionarea unui nou sediu pentru Primarie, etc).

In calitate de presedinte executiv al organizatiei municipale a PSD Bacau sustin eficientizarea sedintelor de Consiliu Local si o mai coerenta gestionare a acestora de catre Executiv, astfel incat proiectele cu adevarat importante pentru bacauani sa fie aprobate in timp util. Astfel, nu s-ar mai pierde timp pretios in discutii interminabile antamate de persoane care si-au facut un obiectiv personal din a se auzi vorbind.” se arata in postarea facuta de Costel Dunava

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here