Deputatul Necula s-a lansat în cursa pentru Primărie la șantierul Spitalului Municipal: „Este simbolul stagnării Bacăului”

Cosmin Necula s-a lansat în cursa pentru Primăria Bacău la șantierul Spitalului Municipal. Deputatul băcăuan a apărut în fața jurnaliștilor alături de șase viitori candidați la Consiliul Local. Aceștia au prezentat mesajul electoral, #SCHIMB. Necula a afirmat că Spitalul Municipal este simbolul stagnării Bacăului în perioada administrației PNL, acuzându-i pe liberali de corupție și minciună. Parlamentarul a declarat că va miza pe o echipă tânără, caracterizatată de integritate. „După 12 ani de conducere PNL, cetățenii Bacăului ne spun foarte clar că mergem într-o direcție greșită”, a spus Necula, pledând pentru nevoia de schimbare la vârful administrației băcăuane.

Necula spital campanieNecula a declarat că una dintre primele măsuri pe care și le va asuma ca viitor primar este „deschiderea șantierului de la Spitalul Municipal”, astfel încât presa locală și băcăuanii să vadă care este situația reală a lucrărilor. Deputatul a mai spus că odată cu Spitalul, vor fi deschise și „registrele contabile pentru a se vedea cum au fost cheltuiți banii băcăuanilor”. Candidatul PSD la funcția de primar a arătat că șantierul Spitalului Municipal este simbolul „stagnării Bacăului”, dar și a „incompetenței și corupției celor 12 ani de mandat PNL”.

„Au folosit această clădire ca o marotă electorală. Au promis, încercând să-i mituiască pe băcăuani, analize gratuite, că o să aibă grijă de sănătatea băcăuanilor. Ce vedem astăzi? Aceste minciuni se perpetuează. Încep să se dea termene de finalizare. Pentru ei acest spital nu mai reprezintă o prioritate. Vedem un candidat de la PNL care indică data când va termina spitalul. O nouă minciună. Nu poți vorbi de data la care vei termina spitalul fără să ai un constructor și o licitație finalizată pentru restul lucrărilor”, a declarat deputatul băcăuan.

necula #schimb campanie spital municipalCosmin Necula a mai spus că Spitalul Municipal va fi integrat cu Spitalul Județean de Urgență într-un centru medical al cărui cuvânt de ordine va fi complementaritatea. El a afirmat că există secții medicale ce urmează a fi dezvoltate în cadrul Spitalului Municipal, în timp ce în Spitalul Județean vor rămâne secțiile tradiționale.

Deputatul a marcat cele 100 de zile rămase până la data alegerilor locale (5 iunie), lansând o critică virulentă la adresa corupției din administrația locală. „După 12 ani de conducere PNL, cetățenii spun că orașul merge într-o direcție greșită. Avem un primar care conduce de la bibliotecă, având interzis să relaționeze cu funcționarii implicați în dosarele de corupție, avem un viceprimar, candidat din partea PNL, care face eforturi să iasă din ițele dosarelor de corupție în care se află colegii săi. Am avut opt ani un Consiliu Local majoritar PNL, care a făcut și a dres astfel încât acest oraș a ajuns într-o situație în care toată lumea îl consideră decăzut și fără ieșire”, a afirmat parlamentarul.

Candidatul PSD la funcția de primar a criticat lipsa de transparență a administrației PNL în privința Spitalului Municipal, declarând că unui beneficiar nu i se poate interzice accesul într-un șantier. Parlamentarul a declarat că va veni cu o echipă tânără în Consiliul Local, principalul criteriu în conceperea listei de consilieri fiind integritatea. Cei șase candidați la Consiliul Local cu care Necula s-a prezentat în fața jurnaliștilor au arborat mesajul #SCHIMB, cu referire la nevoia unei schimbări în administrația băcăuană.

Sursă video: Spirit Civic

 

 

 

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAccident cu victima in Urechesti
Articolul urmatorVIDEO: A accidentat mortal un barbat si a fugit de la locul faptei. Politistii l-au prins imediat

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.