Deputatul Lucian Ciubotaru, pe locul 17 in Parlament dupa numarul de locuinte. Vezi cate are parlamentarul de pe locul 1

0

Deputatii Lucian Ciubotaru (PNL) si Ioan Melinte (PP-DD) sunt cel mai bine clasati parlamentari bacauani intr-un top realizat de site-ul Econtext.ro, vizand numarul de locuinte detinute de alesii neamului. Conform topului amintit, Ciubotaru (foto) se claseaza pe locul 17 din peste 400 de parlamentari, avand in „patrimoniu” 5 locuinte. Melinte il urmeaza indeaproape, pe locul 19, cu „doar” 4 locuinte. Topul parlamentarilor bacauani este inchis de deputatul Constantin Avram (PC), clasat pe pozitia 71, cu un total de 3 locuinte, conform Econtext.

Pe primul loc in topul proprietarilor de imobile din Parlament se claseaza parlamentarul PC Ion Dinita, cu 15 locuinte in patrimoniu (!). El este urmat de parlamentarul PNL Steluta Cataniciu, cu 14 locuinte, respectiv de pedelistul Sergiu Vizitiu cu 13 locuinte. Parlamentarul PSD Stanciu Zisu este al patrulea, cu „doar” 12 locuinte detinute, topul 5 fiind inchis de Mircea Cazan (PNL), cu 10 locuinte.

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.