Deputat Costel Dunava: “Sub pretextul reformelor, Guvernul PNL-USR dă oameni afară, iar unii dintre ei cedează și plătesc cu viața ”curajul” de a lucra într-o instituție publica”

Deputatul de Bacau, Costel Dunava, il acuza pe premierul Citu ca de 6 luni nu a implementat nici o strategie de dezvoltare si nu a intervenit cu nimic pentru a sprinini economia care se indreapta spre colaps:

   

“Dictatura proștilor produce victime, ia vieți, distruge instituții și cariere. De 6 luni nicio strategie de dezvoltare, niciun program real de sprijin a economiei.
În toată această perioadă, sub pretextul reformelor, Guvernul PNL-USR dă oameni afară, iar unii dintre ei cedează și plătesc cu viața ”curajul” de a lucra într-o instituție publica.


La sfârșitul săptămânii trecute, directorul Directiei de audit din Ministerul Economiei a murit, după ce i s-a făcut rău la birou. De prea multă tensiune, jigniri repetate, nervi întinși la maxim și după ce i-a fost eliminat postul din noua organigramă a ceda.


Morții, bântuind pe coridoare, nu l-au impresionat pe Năsui care, închis în birou, mimează reforma și transparența. Așa cum a propus în actul normativ de reorganizare a ministerului, decesul unui funcționar nu îl va împiedica pe Nasui să dea afară alte 255 de persoane doar pentru că vrea și poate.

La începutul săptămânii un alt funcționar public, o femeie, director în Ministerul Agriculturii a decedat. Tot la birou! Din nou, se neagă impunerea unui mediu de lucru greu de suportat.
Se închid afaceri, hoteluri, restaurante. Mor funcționarii în instituții, iar guvernanții văd viața prin ochelari roz „oamenii sunt fericiți”.
În țara fără ochelari roz, doar amenințări cu ”te dau afară”, doar presiuni pentru a semna documente fără bază legala și un total dispreț față de lege arătat de guvernanți!
Cei din PNL-USR fac la fel ca Nero, cel care a dat foc Romei.


Aceste personaje nu au nici o scuză pentru comportamentul lor care sugrumă oamenii, economia și țara și vor plăti, într-un final” a spus deputatul de Bacau, Costel Dunava

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Se plang put…le ce primesc bani multi pt munca putina ca a intarcat Balaia si trebuie sa puna mana pe munca ! Directorasi peste directorasi pe Functii inventate de Ciuma Rosie doar pt ca se putea. Treceti si voi la munca reala din mediul privat daca sunteti competenti ! Si la salariile de acolo ! Nu mai frecati hartiile pt bani multi prin birouri !

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here