Deputat Costel Dunava: “ Habarnismul lui Viziteu afectează grav interesele bacăuanilor”


Deputatul Costel Dunava il acuza pe primarul Bacaului, Lucian Viziteu, ca actioneaza impotriva intereselor bacauanilor.
Va reamintim ca tocmai a fost semnat un contract pentru reabilitarea tronsonului Stejaru – Bacau ( 20 km ) – conducta veche unde apareau des avarii si lasa tot Bacaul fara apa. Primaria nu a inceput procedurile de expropriere – pentru locurile pe unde va trece conducta – desi CJ Bacau a inaintat mai multe adrese, iar lucrarile pot intarzia din cauza acestor sincope.

Primarul Viziteu a recunoscut eroarea si a anuntat ca va sanctiona angajatii din primarie:

“Habarnismul lui Viziteu afectează grav interesele bacăuanilor. Dacă știa administrație, primarul Viziteu demara procedurile de expropriere a culoarului aferent #conductei Stejaru – Bacău (peste 20 km) în urmă cu 6 luni, așa cum a solicitat CRAB. Din păcate, Viziteu a pierdut timpul până astăzi când a pus pe ordineaHabarnismul lui Viziteu afectează grav interesele bacăuanilor de zi a şedinței CL Bacău proiectul de hotărâre vizând demararea procedurilor de expropriere.


Nimeni nu crede că Viziteu are priceperea să facă exproprierile în cauza. Primarul Viziteu nici nu a fost preocupat de acest subiect, pentru că era prea preocupat să organizeze o paranghelie de 100.000 lei în valul 4 al pandemiei.


Este evident că aducțiunea cu apă a Bacăului și sănătatea cetățenilor NU se află printre preocupările lui Viziteu. Primarul e pe paranghelii, pe angajat ilegal consilieri personali, pe combinat telefoane mobile! Apa și sănătatea sunt subiecte marginale ale administrației Viziteu” a precizat Costel Dunava

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.