Deputat Costel Dunava : ”După 3 luni de la declarația primarului Viziteu că rezerva de apa este gata din 2021 aflăm că lucrarea a fost plătită dar….nu este finalizată”


Rezerva de apa a fost achitata integral insa nu functioneaza nici in momentul de fata. Conform declaratiei administratorului public al Mun. Bacau, Rezerva de Apa nu este finalizata desi constructorul si-a primit toti banii.

Deputatul Costel Dunava il acuza pe primarul Viziteu ca protejeaza constructorul si nu ofera nici o solutie pentru problema apei din municipiul Bacau:

“După 3 luni de la declarația primarului Viziteu că rezerva de apa este gata din 2021 aflăm că lucrarea a fost plătită dar….nu este finalizata!

Mai mult de atât, aceasta nu este funcțională și nici nu poate livra apa, conform parametrilor proiectați și asumați prin contract.

Fără a greși, pot afirma că administrația Viziteu este cea mai slabă din istoria administrativă a municipiului Bacău, de la revoluție încoace!

Viziteu conduce o administrație care se poartă cu mănuși cu un constructor care a demonstrat că nu poate.
Mai mult, Viziteu a demonstrat că nu are nicio soluție pentru rezolvarea problemei apei în municipiul Bacău, așa cum nu are nici pentru salubrizarea orașului și nici pentru începerea investițiilor cu fonduri europene (piste bicicleta, pietonale, etc) pentru care fostul Consiliu Local Bacău a asigurat finanțare încă din octombrie 2019” a declaret Costel Dunava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.