Depistati si cercetati pentru savarsirea a 9 furturi din locuinte


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Comănești i-au depistat în urma investigațiilor efectuate pe Sebastian C., de 20 de ani, Răzvan G., de 19 ani, O. Ș. de 16 ani, C. C., de 16 ani și F. N., de 16 ani, toți din orașul Comănești, suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 10.11.2011—07.12.2011, cei în cauză au pătruns prin efracție în 9 locuințe din orașul Comănești, sustrăgând aparatură electronică și de uz casnic, scule electrice și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.

Ca urmare a activităților desfășurate prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 50 %.

Față de cei cinci tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile față de Sebastian C., măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile față de Răzvan G. și O. Ș., iar față de C. C. și N. F. instanța a dispus cercetarea în stare de libertate.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activității infracționale a suspecților și recuperarea în totalitae a prejudiciului.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.