Depistați în flagrant în timp ce transportau 400 de litri de țiței, sustras din zona petrolieră

0

Polițiștii au găsit într-o autoutilitară 400 de litri de produs petrolier, sustras din zona Zemeș. Doi bănuiți, de 21 și 25 de ani, au fost reținuți, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Moineşti au depistat în flagrant doi tineri de 21 și 25 de ani, din comuna Zemeș, care transportau, cu o autoutilitară, 400 de litri de produs petrolier (ţiţei), depozitat în recipiente din plastic cu capacitatea de 25 litri fiecare, pentru care nu dețineau documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

În urma verificărilor efectuate cu privire la proveniența produsului petrolier, a rezultat că acesta ar fi fost sustras de cei în cauză din zona petrolieră Zemeş-Bolătău.

Produsul petrolier, în valoare de 545 de lei, a fost restituit societății prejudiciate.

În urma extinderii cercetărilor au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor doi bănuiți, fiind identificată cantitatea de 10 litri ulei de transformator, susceptibil a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

S-a dispus măsura indisponibilizării autoutilitarei folosită la săvârșirea infracțiunii.

Faţă de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore,  urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.