Depistat dupa ce a furat bunuri din chilia unei manastiri din Targu Ocna

0

Poliţiştii din Târgu Ocna au fost sesizaţi la data de 11 mai a.c., de către o maică de la un schit din localitate, despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din interiorul chiliei mai multe bunuri personale.

În urma investigaţiilor poliţiştii au identificat pe direcţia de mers dinspre mănăstire către central localităţii, un autoturism în regim taxi, care efectua o cursă la cerere.

În interiorul vehiculului, în calitate de pasager, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamţ, asupra căruia au fost identificate bunurile reclamate ca fiind sustrase din chilia maicii.

Din cercetări poliţiştii au stabilit ca tânărul a pătruns în chilie pe uşa lăsată neasigurată, de unde a sustras un laptop, două telefoane mobile, o geantă, precum şi încărcătoarele pentru acumulatorii aferenţi laptopului.

Bunurile identificate au fost restituite părţii vătămate iar tânărul în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.