Dedeman va sponsoriza Spitalul Buhusi cu 40 de paturi moderne. Manager Constantin Poiana: „Odată cu implementarea acestei sponsorizări, toate paturile din cadrul unității sanitare vor fi schimbate”

1

Dedeman va sponsoriza Spitalul Buhusi cu 40 de paturi moderne, in valoare de 126.000 lei. Odata cu aceasta sponsorizare, spitalul va avea toate paturile noi :

La solicitarea Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, Dedeman S.R.L. va sponsoriza unitatea sanitară cu 126000 lei. Sponsorizarea constă in achiziția a 40 paturi cu două mecanisme pentru reglare, 40 saltele și 40 noptiere metalice.Societatea băcăuană nu este la prima acțiune de acest fel, in ceea ce privește spitalul buhușean. Odată cu implementarea acestei sponsorizări, toate paturile din cadrul unității sanitare vor fi schimbate oferind astfel un plus de confort și siguranță pentru pacienți.Mulțumim pentru această importantă sponsorizare! Sunteți oameni cu sufletul mare și cu grijă față de cei aflați in suferință!” a transmis managerul unitatii – Constantin Poiana

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.