Dedeman intra in actionariatul Antibiotice Iasi

Compania bacauana Dedeman, condusa de fratii Dragos si Adrian paval, a intrat in actionariatul Antibiotice Iasi, cu o participatie de 0,33%.

Majorandu-si vanzarile pe mai multe piete si la toate clasele teraputice principale, Antibiotice Iasi a obtinut un castig net semestrial de 22,3 milioane lei, cu peste 2 milioane lei mai mare decat cel din perioada similara a anului trecut. Tranzactia fratilor Paval depaseste cu putin 200.000 euro.

Dedeman si-a diversificat recent investitiile prin tranzactii in sectorul imobiliar (achizitia The Bridge si The Office Cluj-Napoca), constructii (Cemacon) si, mai nou, in industrie (Alro). Fratii Paval au semnat si pentru dezvoltarea unui parc logistic langa Bucuresti, iar la acest moment sunt in discutii pentru constructia unui stadion, dupa ce recent au cumparat o vila-monument in centrul Bucurestiului, langa palatul lui Gigi Becali. Povestea „fratilor Dedeman” a fost relatata aici de Profit.ro.

Antibiotice Iasi (ATB) a realizat in prima jumatate a acestui an venituri din vanzari de 172,4 milioane lei, in crestere cu 9,3% comparativ cu 157,7 milioane lei la S1 2018. Compania mentioneaza desfaceri sporite pe piata interna, livrarile urcand cu 11,5%, la 152,5 miliane lei, de la 136,8 milioane lei. Prezenta este relevanta si pe pietele externe, unde are reprezentante deschise in Vietnam, Ucraina, republica Moldova si Serbia.

Sursa: profit.ro

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here