Dedeman a deschis al doilea magazin din Bacau. Dragos Paval: „Sediul central al companiei noastre este in Bacau si aici va ramane.”

0

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a inaugurat marti, 20 decembrie, al doilea magazin din Bacau si al 45-lea din intreaga tara. Noul magazin Dedeman se afla situat in zona de Nord a Bacaului, pe strada Abatorului nr. 5 ( dupa Podul Margineni – iesire din Bacau).

Investiția în această nouă unitate a companiei Dedeman s-a ridicat la peste 12 milioane de euro iar lucrările de construcție și amenajare s-au desfășurat pe durata a  3 luni și jumătate.

Amplasat pe str. Abatorului, nr. 5, noul magazin este dedicat în special locuitorilor din partea de Nord a orașului, fiind mult mai accesibil față de cel deja existent pe str. Republicii.

Dincolo de distanța mai mică până la cumpărături, clienții noului magazin din Bacău vor avea și alte avantaje: o parcare încăpătoare cu 370 de locuri, un magazin mai spațios, de peste 15.000 mp., din care o seră de 2000 mp., un ambient primitor și raioane intuitiv organizate precum și o gamă mai mare de produse prezente la raft.

Dragos Paval, presedinte Dedeman : „Acest nou magazin este o realizare deosebita pentru compania noastra, deoarece de aceasta data investitia este facuta în orasul care pentru noi înseamna acasa.

Dimensiunea la care a ajuns astazi compania noastra nu ne-a facut sa uitam de unde am plecat. Pentru noi, Bacaul este locul in care ne-am nascut, in care compania noastra si-a trait copilaria si adolescenta. Cand aceasta a ajuns la pragul maturitatii am fi putut alege sa ne mutam sediul in Bucuresti, cu toate avantajele pe care ti le ofera capitala. Totusi, noi am ales sa ramanem acasa. Sediul central al companiei noastre este in Bacau si aici va ramane.”

dedeman_deschidere-3

dedeman_deschidere-1dedeman_deschidere-2

foto : Sorin Brasoveanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.