Dedeman deschide un nou magazin in Comanesti

0

Dedeman, liderul national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, deschide vineri 27 septembrie, un nou magazin in Comanesti, judetul Bacau. Noul magazin din Comăneşti îl înlocuieşte pe cel de mici dimensiuni existent încă din anul 2005.

Investiţia de la Comăneşti, cel de-al 34-lea magazin de mari dimensiuni al reţelei naţionale, are o valoare de 7.5 milioane de euro şi a fost finalizată la doar o lună după inaugurarea magazinului din Piteşti.

 “Această nouă investiţie este destinată nu numai locuitorilor din oraşul Comăneşti ci şi clienţilor din oraşele Moineşti, Dărmăneşti şi Târgu Ocna precum şi localităţilor din jurul acestor oraşe.”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

Situat la intrarea în oraş, dinspre Bacău, magazinul are o suprafaţă construită de peste 7500 mp, peste 140 de locuri de parcare iar sortimentul de produse depăşeşte 30.000.

Odată cu lansarea noului magazin, şi echipa de angajaţi a fost extinsă, ajungând acum la peste 80 de persoane. Noii colegi au fost deja instruiţi şi pregătiţi pentru a oferi clienţilor sfaturi şi consultanţă de specialitate, aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii din Comăneşti.

Inaugurarea magazinului din Comăneşti va fi urmată de deschiderea unui magazin în Târgu Mureş, pentru care recrutarea de personal este în desfăşurare.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.