Dedeman a cumparat 14,5 hectare de teren in Timisoara de la Tiriac Imobiliare, langa viitorul magazin IKEA


Dedeman, cel mai mare retailer din Romania de bricolaj, controlat de fratii Dragos si Adrian Paval, au cumparat de la Tiriac Imobiliare un teren de 14,5 hectare in nordul Timisoarei, langa viitorul magazin Ikea. Dedeman mai detine in Timisoara 2 magazine.

Achiziția are potențialul  unui catalizator pentru noi tranzacții semnificative în 2022, fiind un reper important în privința lichidității pieței locale, contribuind astfel la creșterea încrederii investitorilor, anunță analiștii Coliers, compania care a intermediat tranzacția, unul dintre liderii globali în servicii de consultanță imobiliară și de management al investițiilor.

Dedeman a cumpărat unul dintre cele mai bune terenuri din Timișoara, din punctul de vedere al potențialului imobiliar. Zona Dumbrăvița crește constant de câțiva ani, iar această tendință va continua odată cu deschiderea magazinului Ikea și a direcției de expansiune a dezvoltărilor rezidențiale. În aceste condiții, viitorul proiect – indiferent de configurația ce va fi decisă de noul proprietar – are toate șansele să devină un magnet pentru întreaga regiune de Nord-Vest a țării”, explică Sinziana Oprea, Director Land Agency în cadrul Colliers România ( sursa: economica)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.