Decolmatarea lacului de la Insula de Agrement va fi facuta de o firma din Neamt. Contractul este de aproape 1,3 milioane euro

0

Decolmatarea cu Aqua PARK

Dupa rezilierea contractului cu firma care a inceput lucrarile de decolmatare la lacul Insulei de Agrement din Bacau, o noua licitatie a fost depusa in sistemul electronic de achizitii publice. ABA Siret a reziliat contractul cu firma care a demarat lucrarile de decolmtare intrucat aceasta nu si-a respectat contractul.

Frma AQUA PARC SRL, din Neamt, a castigat noua licitatie. Contractul, de aproape 1,3 mil euro ( 6 mil lei ) consta in executie de lucrari (restul de executat) si servicii de documentaţii tehnico-economice fazele (P.T.+C.S., D.E. şi D.T.A.C.) pentru finalizarea obiectivului de investiţii “Refacerea capacităţii de tranzitare a acumulării Lac de redresare aval captare UHE Bacău II, judeţul Bacău”.

Lucrarile vor incepe in luna aprilie si vor dura aproximativ 2 luni.

 

Lucrarile de modernizare a Insulei cu SSPM

Concomitent cu decolmatarea lacului , se vor incepe lucrarile si la Insula de Agrement. Restul de lucrari ramase vor fi finalizate de Societatea de Servicii Publice Bacau. Contractul cu SSPM a fost semnat de Primaria Bacau, iar restul de lucrari ( aproximativ 30 % ) se vor termina in acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.