Declaratii de avere 2022. Cate proprietati detine primarul Bacaului, Lucian Viziteu


Primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu, si-a depus declaratia de avere conform legii. Fata de inceputul mandatului, primarul si-a schimbat masina – de la un Opel Astra a trecut la un Bmw, seria 2. De asemenea, fata de 2020, din cont i-au „disparut” aproximativ 20.000 de euro. Daca in Parlamentul Romaniei, Viziteu castiga ca deputat peste 220.000 lei pe an, ca primar incaseaza doar 164.000 lei ( ~ 14.000 lei lunar).

Familia primarului Viziteu detine 3 terenuri : unul in Agapia ( pe numele sotiei), judetul Neamt, de 2200mp2, si doua in Sarata, judetul Bacau – de 1075mp si 414mp. De asemenea, familia primarului detine doua apartamente – unul in Bacau (mostenire, pe numele sotiei), de 94mp, unul in Bucuresti(mostenire, pe numele sotiei), de 61mp si o casa de locuit in Sarata, judetul Bacau ( 101mp2). In conturi are aproximativ 8.000 euro.

Lucian Viziteu este actionar in compania Melovinic SRL, din Braila. Aceasta este o firma care se ocupa cu „studiere a pietei si de sondare a opiniei publice”. Primarul este si membru intr-un ONG cu numele „ASOCIATIA SALVATI CENTRUL ISTORIC AL BRAILEI – Braila„.Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUPDATE: Minora a fost gasita
Articolul urmatorVama Veche a fost în weekendul 17-19 iunie locul de întâlnire al artiștilor participanți la Tabăra de Arte Integrate „Ion Ghelu Destelnica”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.