Declaratia pe propria raspundere poate fi completata „de mana”. Ce detalii trebuie sa stiti

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

„Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.” se arata intr-un comunicat de presa

Descarca MODEL Declaratie pe proprie raspundere

Descarca MODEL Adeverinta Angajator


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAngajatii Serviciului de Ambulanta Bacau au nevoie de echipamente si dezinfectanti : „Ele fac diferenta intre viata si moarte, iar noi nu mai avem, decât în cantități foarte mici”
Articolul urmatorParteneriat intre CJ Bacau si mai multe asociatii, pentru sprijinul persoanelor vulnerabile peste 65 de ani din judet

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.