De pe 5 ianuarie se incepe distribuirea alimentelor de la UE

0

Primăria Municipiului Bacău, prin Directia de Asistenţă Socială, anunţă distribuirea, incepând din data de 5 ianuarie 2015, a alimentelor din Programul Operațional ”Ajutorarea Persoanelor Defavorizate”. Distribuția se va realiza în zilele lucrătoare (program 08.00 – 16.00, de luni până joi și 08.00 – 13.30, în ziua de vineri) la următoarele centre:

Sediul Direcției de Asistență Socială Bacău – Str. Stefan cel Mare nr. 17A – centru distribuţie persoane cu handicap, neinstituţionalizate, gr. I şi II, adulţi şi copii, si persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;

Biserica catolică ”Sf. Nicolae” (zona centrală) – centru distribuţie pentru pensionarii cu pensii de până la 400 lei;

Biserica catolică ”Fericitul Ieremia” (zona Nord) – centru distribuţie pentru şomerii cu indemnizatie de până la 400 lei și șomerii neindemnizați;

Centrul de zi ”Armonia” (Str. Livezilor nr. 4A) – centru distribuţie pentru persoanele beneficiare ale venitului minim garantat.

Fiecare persoană va primi următoarele cantități de alimente:

ulei – 4 l

zahăr – 4 kg

faină – 6 kg

mălai – 6 kg

paste fainoase – 2 pungi x 400 g

conservă carne de porc – 8 cutii x 300 g

conservă carne de vită – 6 cutii x 300 g

conservă pate de ficat – 10 cutii x 200 g.

Actele necesare pentru ridicarea produselor sunt Cartea de Identitate/Buletinul de Identitate și cuponul de alimente primit de la Guvernul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.