De la 1 iulie va creste valoarea tichetelor de masa


Valoarea tichetelor de masa va creste de la 1 iulie. Legea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Astfel, de la 20 lei – valoarea actuala, tichetele vor ajunge pana la o valoare maxima de 30 lei.

Legea stabileşte că valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 30 de lei. Astfel, valoarea unui tichet de masă va fi majorată la cel mult 30 de lei de la 1 iulie. Prin excepţie, organizaţiile sindicale legal constituite pot acorda din fonduri proprii, ocazional, tichete cadou membrilor proprii care nu au calitatea de angajaţi ai organizaţiei sindicale, prevede actul normativ. Frecvenţa acordării tichetelor cadou şi valoarea lor se stabilesc de către conducerea organizaţiei sindicale.

În prezent, valoarea unui tichet de masă este de 20,17 lei, iar valoarea totală a tichetelor de masă acordate lunar (pentru 22 de zile lucrătoare) unui angajat este de 443,74 de lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAccident rutier pe Centura Bacaului
Articolul urmatorLocul de joaca din Parcul Nord ramane inchis, din cauza problemelor tehnice grave. Primarul Viziteu da vina pe vechea administratie si pe adolescentii care distrug echipamentele

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.