De la 1 iulie, pensionarii din Mun. Bacau vor avea reduceri sau gratuitati la transportul in comunDe la 1 iulie, pensionarii din municipiul Bacau vor avea gratuitati sau reduceri la transportul in comun:

“Pentru pensionari, în funcție de cuantumul pensiei, vom subvenționa integral sau parțial abonamentele, valabile pentru toate liniile. Astfel, pensionarii cu pensie de până la 1.800 de lei nu vor achita nimic pentru un abonament lunar pe toate traseele.

Cei care au pensii între 1.801 și 2.500 de lei vor achita doar contravaloarea a 2 bilete pe lună, cei cu pensii între 2.501 și 3.200 de lei vor plăti doar 3 bilete și așa mai departe până la 5.000 de lei.

În total, vom subvenționa 300.000 de bilete de călătorie lunar.” a precizat primarul Viziteu

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

1 comentariu

  1. Buna ziua , de ce abonamentele nu șanț trimestriale , nu te poți duce in fiecare luna , să îți capsezi abonamentul , iarna poți să aluneci pe gheata , doamne ferește pe acei care au bastoane și merg cu ele , o data la 3 luni este cel mai bine , așa era înainte să vina noul primar , Vizitiu , ar fi bine sa se gândească și la cei bolnavii , care merg greu .

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.