De Dragobete iubeste MAI romaneste. Un pompier si o politista din Bacau formeaza o familie si, totodata, o echipa

1

S-au cunoscut în urma cu zece ani, atunci când erau în liceu, iar astăzi sunt o familie și, totodată, o echipă. Au înțeles încă de atunci că dragostea este singurul lucru care poate salva lumea, deoarece oamenii care iubesc cu adevărat sunt capabili de gesturi și sacrificii imense.

El este absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, promoția 2016, iar ea a finalizat cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în anul 2019. Aceasta este povestea colegilor noștri, plutonier Ungurenu Gabriel, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău și agent principal Ungureanu Adelina, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Astăzi, de Dragobete, le mulțumim colegilor pentru toată iubirea pusă în slujba semenilor, pentru zecile de vieți salvate și, nu în cele din urmă, pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă, pe timpul misiunilor încredințate! Vă dorim tuturor o viață plină de iubire și vă asigurăm că inimile nostre sunt alături de dumneavoastră, în cele mai grele momente!” au transmis pompierii bacauani


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.