De doua luni, locuitorii din Gura Vaii stau fara apa. O comisie va verifica cum si-a indeplinit atributiile conducerea primariei

Luni, 12 august 2019, prefectul județului Bacău, Maricica Coșa, a condus ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, împreună cu subprefectul județului, Valentin Ivancea, care s-a desfășurat de la ora 11.00, la sala mica a Palatului administrativ.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Ședința s-a desfășurat pe tema situației create de nealimentarea cu apă potabilă la Gura Văii și măsurile necesar a fi aplicate în vederea soluționării problemelor generate de aceasta pentru protecția cetățenilor.

S-a hotărât ca o comisie mixtă alcătuită din reprezentanți ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean, Administrația Bazinală de Apă ”Siret„ – Serviciul de Gospodărire a Apelor, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bacău să efectueze o acțiune de verificare a modalității de îndeplinire a atribuțiilor conducerii unității administrativ-teritoriale Gura Văii prevăzute de Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilități publice, cu modificările și completările ulterioare și aplicarea măsurilor necesare pentru reluarea în regim de urgență a alimentării cu apă potabilă în sistem centralizat și supravegherea stării de sănătate a populației în zona afectată.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here