De ce tot mai mulți jucători de noroc preferă să se joace online?

În urmă cu ceva timp, oferta de jocuri de noroc online era limitată, dar astăzi această piață în continuă dezvoltare, a devenit mult mai atractivă și de ce nu preferata pasionaților de gambling.

Unul dintre cele mai importante motive, ar fi că, în România nu există multe cazinouri autentice și de prestigiu, iar puținele care există se află toate în marile orașe, nefiind accesibile oricui.

Un alt motiv, demn de luat în considerare, ar fi că, spre deosebire de cazinourile fizice, cazinourile online își fidelizează clienții și le oferă mereu oferte și promoții atractive, care le cresc considerabil șansele de a trage cât mai multe beneficii de pe urma sumelor de bani depuse.

Iar, odată cu reglementarea pieței jocurilor de cazino online și acordarea de licențe, jocul de noroc online a devenit mai sigur ca niciodată.

Care sunt tendințele în materie de jocuri de noroc online?

Românii iubesc jocurile slot, iar acest tip de jocuri de cazino e greu de detronat din topul preferințelor. Nu sună familiar? Poate le cunoașteți ca „păcănele” sau „aparate”.

Un studiu realizat în 2017 de către GfK arată că în majoritatea zonelor țării cele mai preferate sunt jocurile slot cu fructe, urmate de jocuri slot tematice, cu diverse personaje și design HD.

Dar cazinourile online oferă mult mai mult de atât. Să luăm exemplu cazinoului NetBet, care are cea mai amplă ofertă de jocuri cazino din România.

Pe site-ul lor poți găsi peste 800 de jocuri slot, jocuri videopoker, jocuri de blackjack, cu zaruri, jocuri cu dealeri live, pariuri pe loterii, o platformă dedicată de poker și una de jocuri în stil Las Vegas, pariuri sportive și cam orice alt joc de noroc îți poți imagina.

Toate jocurile lor provin de la cei mai buni furnizori de jocuri de noroc din lume, iar asta înseamnă că, veți găsi toate jocurile pe care le puteți găsi și într-un cazino terestru, plus multe altele.

În plus, online, se poate juca în orice moment din zi și din noapte, de oriunde, de pe computer sau de pe mobil, atât în modalitatea demo cât și pe bani reali.

Să nu mai vorbim de faptul că NetBet este cunoscut ca a fi și cel mai generos cazino din România, când vine vorba de promoții și oferte pentru jucători. Tot la ei poți beneficia de un sistem de recompensare a loialității jucătorilor, denumit Clubul Jucătorilor, în care acumulezi puncte pe măsură ce te joci, pe care le poți cheltui apoi pe bonusuri și recompense cash. Și, un ultim beneficiu, dar nu cel din urmă, au unicul jackpot global din România care poate fi câștigat în orice moment, la orice joc slot din acest cazino.

Cu asemenea avantaje, e de înțeles de ce tot mai mulți jucători de noroc abandonează sălile de joc, pentru a juca online.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here