De ce se refac trotuarele din Bacau ? VIDEO

2

PresaPoporului a postat un video pe youtube in care prezinta detaliat informatii , imagini si video cu lucrarile de reamenajare a trotuarelor pe diverse strazi din Bacau.
In video se poate observa cum trotuarele si bordurile care sunt in stare perfecta sunt distruse si aruncate pentru a fi inlocuite de altele noi. Suntem de acord! Arata mai bine cele noi , cu pavele , mult mai bine ca trotuarul simplu vechi dar in stare foarte buna. Cu toate acestea avem cateva intrebari pentru Administratia Bacau :

De ce pe vremurile acestea de criza , sunt distruse trotuare care nu necesita nici macar reparatii , ba mai mult sunt in stare foarte buna ?
De ce se cheltuie banii publici pe trotuarele bune cand strazile cu gropi si drumurile impracticabile duc lipsa de fonduri ?
De ce podul de la Narcisa are gropi de atata vreme ? De ce la trecerea de cale ferata de la Gheraiesti trebuie sa fim atenti la cratere? Dar podul de la Garleni ?


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. :)) cu siguranta au acoperit trotuarul cu nisip sa ascunda perfectiunea, ba, decat bani la ei in buzunar mai bn sa faca un trotuar plus ca se facea o balta pe trotuarul respectiv cand ploua

  2. Bani aruncati aiurea!!!
    Se reface trotuarul intre aeroport si podul de fier, care dealtfel era foarte bun, in timp ce trotuarul de la podul de fier inspre iesirea sud a orasului, care arata groaznic e lasat asa.
    Va bateti joc de noi, domnu’ Stavarache!
    Asa un primar ar fi trebuit sa zboare de mult de acolo de unde e !!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.