Daniel Scanteie, presedintele lui FCM Bacau: „Îmi pare rău, probabil se va ajunge la un circ mediatic, dar altă situaţie nu există”


Deranjaţi de faptul că FRF refuză să forţeze într-un fel Steaua  să plătească datoria de 1 milion de euro după ce roş-albaştrii au pierdut la TAS şi la Tribunalul Federal Elveţian în cazul „Baciu”, preşedintele Daniel Scânteie vrea să întreprindă o conferinţă de presă chiar în faţa FRF.

Daniel Scânteie, preşedintele lui FCM Bacău, susţine că Steaua nu trebuie să primească licenţa pentru sezonul următor, dacă până pe 31 martie nu pune în aplicare deciziile date de TAS şi Tribunalul Federal.

„Cu toate că am încredere în Federaţia Română de Fotbal, aşa ceva este de neimaginat. Avem deciziile favorabile atât la TAS cât şi la Tribunalul Federal, dar FRF nu face nimic pentru a pune clubul Steaua la plată. Am tot încercat să vorbesc cu Mircea Sandu şi Adrian Stângaciu (n.r. juristul FRF), dar sunt de negăsit. După ce am înştiinţat FIFA şi UEFA de situaţia în care ne aflăm, mai rămâne doar o sigură variantă. Împreună cu avocatul nostru, însoţiţi de documente, vom merge în faţa FRF şi vom organiza acolo o conferinţă de presă. O să arătăm publicului acte prin care Steaua recunoaşte Tribunalul Elveţian, ultima instanţă unde s-a judecat cazul, faptul că dacă va pierde şi aici, va plăti. Ce oare mai aşteaptă FRF? Chiar nu se gândeşte nimeni la ce riscuri se expune FRF în faţa forurilor internaţionale?  Oricum, vom trimite o scrisoare către Comisia de Licenţiere şi vom ataşa şi actele doveditoare.

Îmi pare rău, probabil se va ajunge la un circ mediatic, dar altă situaţie nu există”, a spus Daniel Scânteie în exclusivitate pentru www.prosport.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.