Daniel Dancuta a fost ridicat iar, pentru ca s-a dus la meciul lui Ronald Gavril

1
Dancuta Daniel
Dancuta Daniel

Boxerul Daniel Dancuta a fost din nou retinut de procurorii DIICOT, deoarece a incalcat termenii eliberarii provizorii sub control judiciar si s-a dus la meciul lui Ronald Gavril. Anchetatorii cer Tribunalului Bucuresti rearestarea lui.

Daniel Dancuta nu avea voie sa participe la spectacole „sportive ori culturale” si sa nu „ia legatura direct sau indirect cu ceilalti inculpati si cu martorii cauzei”.

In data de 9 februarie 2012 , Daniel Dancuta a participat la meciul de box dintre Ronald Gavril si Andreij Loginovs. Dancuta a fost filmat in sala.

În decembrie 2011, boxerul Daniel Dăncuţă a fost ridicat de procurorii DIICOT , alături de alte 11 persoane, care făceau parte dintr-o grupare care opera în Italia, Suedia, Slovenia şi Olanda.

Atunci, procurorii DIICOT – Structura Centrală au făcut 12 percheziţii domiciliare, în Bucureşti, Bacău şi Câmpulung, pentru destructurarea a două grupuri infracţional organizate constituite din 13 persoane, specializate în deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
Potrivit DIICOT, în cursul anului 2010, Rică Daniel Dăncuţă, Florinel Patrichi şi Gabriel Prisecaru au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi alte persoane, în scopul obţinerii unor beneficii financiare substanţiale din fabricarea şi comercializarea de dispozitive de fraudare a mijloacelor de plată electronice.

Ulterior, învinuitul Florinel Patrichi a constituit un alt grup infracţional organizat, membrii grupării folosind componentele achiziţionate de la Rică Daniel Dăncuţă pentru fabricarea de echipamente de fraudare a mijloacelor de plată electronice şi pentru desfăşurarea de activităţi de skimming pe teritoriul mai multor state din Europa, cu predilecţie în Italia.

Procurorii DIICOT au cooperat în această cauză cu autorităţile judiciare din Italia, Suedia, Slovenia şi Olanda.

 

Sursa : mediafax

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.