Dan Diaconescu, alungat de ploaie, la mitingul de lansare a candidatilor PP-DD din Bacau

0

La nici 5 minute dupa inceperea mitingului electoral al PP-DD din Bacau, sustinatorii au fost nevoiti sa se adaposteasca din cauza ploii.
Din cauza norilor care începuseră să acopere cerul devenit plumburiu, liderul central al partidului, Dan Diaconescu, a renunţat la cuvântarea pregătită rezumându-se doar să strige ”Ciocoii pierd! Poporul câştigă !, Jos ciocoii !’. După care a trecut la prezentarea candidaţilor propuşi de formaţiunea politică pe care o conduce la funcţiile de primari şi consilieri locali.

Dar, imediat după anunţarea numelui opţiunii pentru primăria municipiului Bacău, colonelul în rezervă Valerian Timofte, care a vorbit asistenţei despre nepăsarea şi abuzurile actualei administraţii a urbei, despre corupţia edilului şi despre nevoia de schimbare, participanţii, care mai înfruntaseră în timpul spectacolului de două ore ce a precedat mitingul alte două averse de ploaie, nu au mai rezistat sub biciuirile stropilor unei noi şi puternice averse, fugind să se adăpostească.

Mitingul nu a mai fost reluat ca urmare a bălţilor ce au umplut esplanada după ploaie aşa că restul candidaţilor, între care şi ziaristul Răzvan Şendrea, propus de PP-DD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău, nu au mai putut fi prezentaţi, simpatizanţii băcăuani urmând să se informeze despre ei din presă şi bannerele instalate în judeţ. Deoarece, a declarat pentru Agerpres, Răzvan Şendrea, ”în municipiul Bacău administraţia locală nu a permis instalarea unor unor asemenea mijloace prezentare electorală (n.r. bannere) ”.

În schimb, Dan Diaconescu şi candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean Bacău au reuşit să stea de vorbă, înainte şi după mitingul întrerupt intempestiv de ploaie, cu numeroşi cetăţeni reuniţi în zonele centrale din oraşul Buhuşi şi comunele băcăuane Zemeş, Pârjol, Hemeiuş, Nicolae Bălcescu, Tamaşi, Răcăciuni, Sascut, Stănişeşti, Podu Turcului.

 

Sursa: antena3.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.