DAN AIR zboară din Bacău către trei noi destinații – Madrid, Bologna și Milano, începând din 31 martie

5

DAN AIR, compania aeriană 100% românească, anunță programul de vară al zborurilor de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău. Astfel, de pe 31 martie, până pe 26 octombrie, DAN AIR extinde lista destinațiilor către care va opera zboruri regulate, prin adăugarea orașelor precum Madrid, Bologna și Milano (Bergamo). În acest fel, DAN AIR va zbura în sezonul de vară către 11 destinații de top din Europa. Noul program de vară aduce și frecvențe săptămânale crescute pentru toate rutele.

Am promis atunci când am venit prima dată pe Aeroportul Internațional George Enescu” din Bacău, că avem de gând să stăm o perioadă lungă de timp și iată că ne ținem promisiunea. Am identificat noi destinații mult dorite de băcăuani și le-am inclus în programul nostru, tocmai pentru a le oferi șansa să călătorească rapid și confortabil și să   se revadă mai des cu cei dragi. De asemenea, am crescut frecvențele pentru rutele deja existente, pentru ca fiecare călător să își poată organiza vizitele sau vacanțele cu ușurință. Dorim să le arătăm pasagerilor din Bacău și nu numai că DAN AIR este un partener de călătorie de încredere. Așteptăm să îi vedem în număr cât mai mare la bordul aeronavelor noastre!”  a declarat Matt Ian DAVID, CEO DAN AIR.

Noile frecvențe de zbor din programul de vară DAN AIR

Bacău – Londra (Luton) în fiecare Luni, Miercuri, Vineri și Duminică

Bacău – Bruxelles în fiecare Luni, Miercuri și Vineri

Bacău – Roma în fiecare Luni, Miercuri, Vineri și Duminică

Bacău – Catania în fiecare Joi și Duminică

Bacău – Torino în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă

Bacău – Barcelona în fiecare Miercuri, Vineri și Duminică

Bacău – Dublin în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă

Bacău – Liverpool în fiecare Joi și Duminică

Bacău – Bologna în fiecare Marți și Sâmbătă

Bacău – Madrid în fiecare Marți și Sâmbătă

Bacău – Milano (Bergamo) în fiecare Luni, Vineri și Duminică

89% dintre zboruri operate la timp, fără întârzieri, în prima lună

DAN AIR a început oficial operarea pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău pe data de 11 decembrie 2023. 89% dintre zboruri au fost operate la timp, iar 11% au avut întârzieri de până la trei ore. Întârzierile au fost cauzate în principal de condițiile meteo nefavorabile. Nu au existat zboruri care să aibă întârzieri mai mari de 3 ore.

DAN AIR, beneficii pentru pasageri

DAN AIR este singura companie care include în prețul fiecărui bilet de avion și un bagaj de cală. De asemenea, oferă pasagerilor servicii precum: animale de companie la bord, asistență minor neînsoțit sau transport de echipamente speciale pentru sporturi de agrement. Lista completă de servicii și avantaje poate fi consultată aici: https://danair.ro/

Despre DAN AIR

DAN AIR este o companie aeriană 100% românească, fondată în 2017, de pilotul comandant  Dan IUHAS, având pe atunci denumirea de Just Us Air. A operat doar zboruri în regim ACMI (Aircraft. Crew. Maintenance. Insurance) pentru diverse companii aeriene de renume internațional precum: Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, Air Moldova, Air Baltic, Air Serbia și Wizz Air.Compania și-a schimbat numele în DAN AIR și a început operarea de zboruri regulate sub marcă proprie. DAN AIR a zburat către destinații importante din Europa de pe aeroporturile din București și Brașov, iar acum operează curse regulate exclusiv de pe Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

5 comentarii

  1. Mulțumiri companiei totul a fost foarte bine organizat , avind și stuarde de invidiat frumase amabile fără nici un reproș .
    Eu am zburat din Tel-Aviv – București in luna octombrie fiind ultimul spre Israel !
    Iar aviatorilor felicitarii .
    Mult succes AerDan .

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.