DAN AIR s-a înscris oficial în Registrul IOSA – privind securitatea în aviație

0

DAN AIR s-a înscris oficial în Registrul IOSA și se aliniază celor mai înalte standarde internaționale privind securitatea în aviație. Se alătură astfel celor 400 de companii la nivel global care dețin certificarea IOSA eliberată de IATA – Asociația Internațională de Transport Aerian.

Compania aeriană 100% românească DAN AIR s-a înscris recent în registrul IOSA ceea ce atestă faptul că operatorul aerian se aliniază celor mai înalte standarde internaționale privind siguranța în aviație. Înregistrarea a fost obținută în urma unul audit condus de specialiști IATA (International Air Transport Association) care a făcut o evaluare complexă a tuturor operațiunilor companiei. România are doar patru companii înscrise în acest registru global. Înscrierea în registrul IOSA obținută de DAN AIR este valabilă până 17 noiembrie 2025, iar auditul se va relua la fiecare doi ani. 

Registrul IOSA reprezintă cel mai înalt standard la nivel global în ceea ce privește siguranța în aviație. Timp de două decenii, IOSA a contribuit la îmbunătățirea performanțelor companiilor aeriene din punct de vedere al siguranței, sporind totodată și eficiența din punct de vedere al costurilor pentru toți operatorii care au decis să se înscrie în acest registru. 

Pentru a putea obține înscrierea în registrul IOSA, compania aeriană DAN AIR a trebuit să treacă de auditul făcut de specialiști IATA (International Air Transport Association) care au analizat activitatea a șapte departamente din cadrul companiei precum: Control – Flight Dispatch (DSP), Aircraft Engineering and Maintenance (MNT), Cabin Operations (CAB), Ground Handling (GRH) and Operational Security (SEC). Auditul s-a desfășurat timp de 5 zile și a inclus analiza documentelor, analiza setului de proceduri și monitorizarea felului în care aceste proceduri sunt respectate în activitatea de zi cu zi și interviuri cu angajații din domenii cheie. 

Doar patru companii din România sunt înscrise în registrul IOSA

DAN AIR devine astfel cea de-a patra companie din România care se aliniază standardelor internaționale de siguranță în aviație, și se alătură altor peste 400 de operatori din întreagă lume. Pentru pasageri, înscrierea în registrul IOSA a companiei DAN AIR reprezintă o dovadă a dedicării companiei în ceea ce privește respectarea celor mai înalte standarde de siguranță în aviație. 

Încă de la înființare, compania noastră a pus pe primul loc siguranța, astfel că toate eforturile noastre au fost concentrate pentru atingerea acestui obiectiv. Când vorbim de siguranță în aviație vorbim despre operațiuni făcute riguros, vorbim despre recrutarea unor profesioniști cu vastă experiență în domenii cheie și despre verificarea constantă din punct de vedere tehnic a aeronavelor. Obținerea acestei certificări a presupus un efort de durată din partea tuturor departamentelor companiei DAN AIR și le mulțumesc tuturor celor implicați. Este încă o dovadă în plus pentru pasageri că pot să zboare în siguranță către destinațiile favorite alături de noi.” A declarat Matt Ian DAVID, CEO-ul DAN AIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.