DAN Air opereaza 12 destinatii de pe Aeroportul din Bacau: „Urmează să intre a doua aeronavă pe 15 mai”

4

DAN Air si-a mutat baza de la Brasov pe Aeroportul din Bacau in noiembrie 2023. De atunci, compania a reusit sa creasca numarul de destinatii constant, ajungand astazi sa opereze 12 zboruri din Bacau:

Am introdus şi a doua aeronavă pentru a mări destinaţiile pe care le ope­răm. Am ajuns la număr de 12 destinaţii din Bacău. Operăm şi din Bucureşti pentru compania Anima Wings şi Christian Tour. Pe sezonul de vară avem curse charter de­di­cate vacanţelor şi plănuim ca în sezonul de iarnă să deschidem curse şi din Bucu­reşti. Aici mă refer curse regulate sub bran­dul Dan Air“, a spus Matt David, CEO-ul Dan Air în cadrul emisiunii ZF Investiţi în România! Un proiect ZF şi CEC Bank.

Compania aeriană fondată de fostul pilot Dan Iuhas a fost înfiinţată în 2017 sub numele de Just Us Air, însă în 2021 s-a re­branduit în Dan Air. Compania aeriană a început operarea zborurilor regulate în 2023, până atunci închiriind aeronavele, încă din 2018, pentru companii precum TUI, Wizz Air.

La Bacău urmează să intre a doua aeronavă pe 15 mai şi la Bucureşti este altă aeronavă care operează. Noi avem două profiluri, facem zboruri regulate şi zboruri unde un operator închiriază aeronava cu servicii. Toate sunt Airbus A320 cu o vârstă medie de 17 ani“, a spus Matt David.

În prezent, compania are o flotă formată din patru aeronave Airbus, însă operează cursele regulate cu o singură aeronavă, iar celelalte trei sunt închiriate companiei Air Serbia. Compania a introdus curse regulate pentru că şi-a dorit diversificarea portofoliului.

Dan Air zboara din Bacau spre Bruxelles, Dublin, Bologna, Torino,Roma,Catania,Bergamo,Madrid,Barcelona,Liverpool si Londra.

Integral pe zf.ro

4 COMENTARII

  1. Am zburat si eu pentru prima data cu Dan Air acum cateva zile si:
    1. scaune uzate (buzunare rupte)
    2. prioritate scazuta la serviciile din aeroport, fiindca am asteptat o ora si 15 minute sa vina bagajul de cala !
    3. partea buna: pilotii

  2. Cred ca ar trebui cineva sa povestească și despre țepele pe care le trage această companie, cu zboruri anulate în ultimul moment pentru că nu vând bilete, deși în comunicările transmise clienților se invocă tot felul de scuze fanteziste și cu bani încasați pentru locuri, deși la check-in afli ca nu există locuri rezervate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.