Dacia a lansat in Bacau noul Duster si a prezentat in premiera o serie de vehicule special transformate in Uzinele Dacia

0

Joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 16:00, la showroom-ul Dedeman Automobile a avut loc lansarea noului model Dacia Duster. Odata cu lansarea noului Duster, Dacia a prezentat in premiera la Bacau, o serie de vehicule special transformate in Uzinele Dacia ( Duster Roll Cage, Duster Buster, Dokker Frigo, Dokker Ambulanta, Logan Taxi).

DEDEMAN AUTOMOBILE este unul din cei 5 concesionari din intreaga tara unde se realizeaza lansarea si expunerea acestor vehicule. La evenimentul de lansare au participat cei mai importanti reprezentanti ai Automobile Dacia: Cornel Manucu, Manager Vanzari si APV (post-vanzare), Daniel Filip, Sef Proiect Dacia si Mihai Bordeanu, Director Marketing Dacia.

Noua Dacia Duster asigură un spaţiu interior sporit şi un volum de încărcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (în funcţie de versiune), precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri. Modelul are un nou motor pe benzină, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km şi emisii reduse de CO2. Preturile incep de la 10.900 de euro şi pot ajugne pana la 17.000 de euro.


Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.