Dacă ești din Bacău, comandă-ți online șemineul de vis cu livrare gratuită și rapidă!

   

După mai bine de 20 de ani, echipa meșterilor PEFOC este într-o continuă expansiune ghidată de scopul comun de a oferi căldura și confortul sublim, pentru cât mai multe case din România. Astăzi, renumitul brand de soluții termice alternative, propune tuturor celor din Județul Bacău, un univers complet de produse, accesorii și servicii – cam tot ceea ce este nevoie pentru sistemul termic al casei, începând de la focarele premium de șeminee pe lemne, sobe noi cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum profesionale, materiale de construcții, elemente și accesorii pentru finisaje și până la șeminee de exterior sau modele inedite de gratar gradina caramida, numai bune pentru momente de răsfăț în curte sau grădină.

   

Dacă ești din Onești, Comănești sau alte localități din județul Bacău, acum ai posibilitatea unică de a alege calitatea cu adevărat premium la prețuri pentru fiecare portmoneu, dintr-o ofertă completă de focare de șemineu, disponibile din magazinul on-line pefoc.ro sau direct de la partenerii locali și meseriași dedicați domeniului termic din județ. Așadar, faceți cunoștință cu un nou nivel al confortului absolut, apelând la o firmă serioasă formată din profesioniști adevărați pentru care, această meserie nu mai are nici un fel de secrete!  

Pentru astăzi îți propunem să arunci o privire peste cele mai cunoscute tipuri de focare folosite la renumitele seminee bacau, care se împart în 3 mari categorii:

Focare STANDARD

Unele dintre cele mai îndrăgite focare cu prețuri accesibile din județul Bacău, și nu numai, sunt Focarele Standard economice. Sunt realizate din fontă sau oțel cu șamotă la interior, beneficiază de o sumedenie de posibilități de configurare, precum: focare cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau cu deschidere verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă, precum și cu multe alte opțiuni funcționale sau estetice. Acest tip de focar îți oferă posibilitatea să îți proiectezi propriul șemineu de vis, alegându-ți singur modelul, dar și să afli costurile finale din timp, astfel încât să știi exact câți bani va trebui să cheltuiești, încă de la începutul proiectului! Fabricate din fontă turnată sau oțel cu șamotă, focarele standard se remarcă prin rezistență, durabilitate și posibilitatea de construcție al oricărui tip de semineu lemne: clasic, rustic, elegant, modern, vintage, tradițional sau contemporan.

Focare din gama PRO

Focarele din gama PRO sunt echilibrul pe care îl cauți, fiind proiectate cu accent pe performanță și atenție sporită la detalii. Practic vorbim despre un upgrade la focarele standard în ceea ce privește calitatea șamotei interioare, proprietățile de acumulare și recuperare de căldură, a calității materialelor și sticlei, a mânerelor, culisarea ușilor, a ramelor de rezistență și pieselor de îmbinare. Acest tip de focar se bucură de o ardere ecologică și mai curată, comparativ cu un focar standard. Procesul termic se desfășoară pe vatra incintei, obținând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri scăzute de cenușă. Datorită faptului că focarele din gama PRO sunt dotate cu sistem de triplă combustie, le fac ECO-friendly și dispun de etanșeitate maximă, ceea ce presupune că energia termică obținută din lemn, va fi exploatată la maximum, în beneficiul confortului total al fiecărui client!

Focare PREMIUM

Din această categorie specială destinată clienților mai pretențioși, fac parte șemineele premium marca HOXTER care sunt și cele mai calitative produse din catalogul PEFOC, recunoscute la nivel mondial pentru randamentul lor superior. Realizate cu atenție deosebită la detalii, atât pe partea de design, cât mai ales pe partea funcțională, acest tip de focare de lux sunt ideale pentru construcții de șeminee ultra-moderne, pe colț sau cu linii minimaliste. Focarele de șemineu Hoxter reprezintă produse etalon în ceea ce privește încălzirea cu aer cald sau apă. Șemineele de lux funcționează perfect în sisteme de construcție cu masă de acumulare sau întoarcere de fum și pot fi montate în sisteme de convecție, unde avem posibilitatea de a distribui căldura acumulată și spre alte încăperi. Dispozitive etanșe, acestea răspund la cea mai mică acționare a clapetei de tiraj, demonstrând că sunt produse premium. Siguranța și confortul în utilizare, nu sunt afectate de temperatura înaltă din incintă deoarece, elementele de control sunt prevăzute să se răcească în timpul funcționării. De asemenea, sistemul de combustie cu perdea de aer este creat pentru a conduce fluxul de aer de-a lungul sticlei șemineului pentru realizarea procesului pirolitic. În plus, arderea lemnului direct pe vatră, oferă avantajul că reziduurile de cenușă produse, se apropie de zero!

Așadar, te asigurăm că oricare ar fi alegerea ta, PEFOC îți va livra doar soluții și servicii de calitate verificată, actualizate constant în portofoliul de produse care respectă cele mai înalte standarde europene. Căutăm să ne perfecționăm constant, participând la diferite traininguri, conferințe și cursuri, oferind livrare gratuită și rapidă cu produse direct din stocul propriu, montaj profesional, consultanță telefonică și la fața locului, dar mai ales, garanția lucrului bine făcut de peste două decenii. De aceea, pefoc.ro este casa pentru șeminee clasice sau moderne, termoșeminee, sobe, coșuri de fum, grătare, materiale de construcții și consumabile, toate pentru șemineul tău de vis!

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here