Cybernet Auto Center prezinta noul Audi Q8 si noul VW Touareg, la Auto Expo [28-30 septembrie – Arena Mall]

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Cybernet Auto Center organizeaza in weekend-ul 28-30 septembrie 2018, in parcare la Arena Mall, editia de toamna „Auto Expo”. Vedetele salonului auto vor fi noul Audi Q8 si noul Volkswagen Touareg.

Noul Touareg

SUV-ul de noua generatie. Noul Touareg este o aparitie impunatoare si inconfundabila pe sosele, fiind desenat din linii incisive si detalii unice. Tehnologiile de ultima ora, in parte disponibile ca dotari optionale, precum sistemul electromecanic de preintampinare a rasturnarii, farurile IQ. Light – LED-Matrix si bordul Innovision sporesc nivelul de confort si va ofera calatorii si mai incitante.

Noul Audi Q8

Aspectul sau sportiv aminteste de primul model quattro, iar cu noul Singleframe in design de octogon, indica, in acelasi timp, in mod clar viitorul. Interiorul SUV-ului Coupé cu patru usi are un caracter lounge: spatios, luxos, cu o retea bine definita. Aici, sistemele de operare inteligente si navigatia high-tech conduc in era digitala, de la MMI touch response la controlul vocal. Suspensia si motorizarea ofera, de asemenea, o agilitate sporita – la nevoie, chiar si pe teren accidentat.

Evenimentul va avea loc pe parcursul celor trei zile: Vineri, Sambata si Duminica in parcarea complexului comercial Arena Mall Bacau.

Program Auto Expo 2018 – editia de toamna

Vineri 10.00 – 18.00
Sambata 10.00 – 18.00
Duminica 10.00 – 14.00

La eveniment va exista si o zona speciala, destinata masinilor rulate: Das WeltAuto.
In cadrul salonului vor exista spatii special amenajate pentru doritori, in vederea realizarii de Test – Drive-uri cu noile modele prezente.


Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here